12362
Matematyczne
Kalkulator objętości walca
Jak obliczyć objętość walca?
Kalkulator pozwala obliczyć objętość walca za pomocą wysokości i powierzchni walca.
Zobacz podobne
1269199
Matematyczne
Średnia ważona ocen
Kalkulator oblicza średnią ważoną ocen z podanych przedmiotów. Gdy przy podanych ocenach bądź wagach znajdzie się znak "-" to będzie on automatycznie niwelowany.
268563
Matematyczne
Konwersja między systemami liczbowymi
Kalkulator umożliwia konwersję liczb pomiędzy systemami liczbowymi - dwójkowym (binarnym), trójkowym, czwórkowym, piątkowym, szóstkowym, siódemkowym, ósemkowym (oktalnym), dziewiątkowym, dziesiętnym (decymalnym), jedenastkowym, dwunastkowym, trzynastkowym, czternastkowym, piętnastkowym, szesnastkowym (heksadecymalnym).
Wpisane znaki nie będące cyframi oraz literami A,B,C,D,E,F są ignorowane.
127225
Matematyczne
Kalkulator funkcji trygonometrycznych
Kalkulator na podstawie wprowadzonego kąta w stopniach lub radianach oblicza wartości podstawowych funkcji trygonometrycznych.
Użytkownicy oglądali również
37534
Medyczne
Alkoholowe zapalenie wątroby - Wskaźnik rokowniczy Maddreya (DF):
Kalkulator na podstawie wprowadzonych danych oblicza wskaźnik Maddreya, który pomaga ocenić stadium choroby - alkoholowego zapalenia wątroby.
18661
Medyczne
Kalkulator luki anionowej
Kalkulator na podstawie wprowadzonych danych oblicza wielkość luki anionowej. http://pl.wikipedia.org/wiki/Luka_anionowa
3504825
Budowlane
Kalkulator paneli podłogowych
Kalkulator na podstawie wprowadzonych wymiarów powierzchni do obłożenia panelami oraz danych o ilości paneli w jednej paczce, oblicza ile paczek paneli musisz kupić, aby pokryć całe pomieszczenie.
897648
Budowlane
Izolacja ścian
Jak policzyć izolację ścian?
Kalkulator pozwala obliczyć ilość płyt izolacyjnych potrzebnych do pokrycia ścian budynku metodą "lekką mokrą" lub "lekką suchą". Nie ma do wyboru metody ponieważ dla jednej i drugiej wyniki są identyczne.
40630
Życie codzienne
Kalkulator wielkości dodatku cukru do wina [skala brix]
Kalkulator pozwala wyznaczyć ilość cukru potrzebną do podniesienia stopnia jego zawartości w winie do oczekiwanego poziomu.